fbpx

Banenmarkt 22 januari 2022

Met ruim 100.000 openstaande vacatures in de techniek en een te kort van 20.000 mensen in onze branche blijft het vinden van nieuwe mensen een uitdaging. Toch weten we elk jaar weer een flink aantal mensen aan ons te binden. Een van de middelen die we daarvoor inzetten is de Hamer Banenmarkt. Tijdens de banenmarkt kunnen geïnteresseerden direct kennis maken met ons bedrijf, hun toekomstige werkplek bekijken en natuurlijk onze koffie proeven.

Ook is het tijdens de banenmarkt mogelijk om te praten over je ontwikkelingsmogelijkheden. In samenwerking met Jans Trainingen bieden wij namelijk interne opleidingen en trainingen aan zodat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste informatie. Daarnaast hebben we ook onze eigen praktijkcoördinator. Hij is de schakel tussen de scholen en onze stagiaires. Met coaching, begeleiding, bijles en/of training ondersteunen we onze stagiaires en medewerkers bij hun studie en loopbaan zodat ze direct een vliegende start maken in de techniek!

Een geslaagde dag
Onze banenmarkt is inmiddels een begrip in Apeldoorn en omstreken en levert elke keer weer veel positieve reacties op. Inmiddels hebben we er al meer dan 10 georganiseerd. Ook deze banenmarkt was weer een succes! Met 25 geïnteresseerden kijken we terug op een geslaagde dag. Opvallend was dat het grootste deel van de mensen wegens uiteenlopende redenen niet helemaal op zijn/haar plek zat. De bezoekers waren dus gericht aan het zoeken. Hoeveel nieuwe medewerkers de banenmarkt exact zal opleveren is nog onbekend. De vervolggesprekken met geïnteresseerden worden deze week ingepland. We zijn erg blij met de opkomst en getoonde interesse!

Heb je onverhoopt onze banenmarkt gemist maar ben wel op zoek naar een nieuwe baan? Op onze website kan je al onze vacatures vinden. Je kan natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar vacature@hamer.net of telefonisch contact opnemen met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00.