fbpx

Alltech Gas Solutions, nieuwe activiteit van de FOJA Groep

Per 1 januari 2019 worden de activiteiten van  Alltech Gas Solutions voortgezet* door de FOJA Groep waar ook Hamer toe behoort. Met deze ontwikkeling maakt de FOJA Groep een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van duurzame techniek en alternatieve brandstoffen. Alltech Gas Solutions is gespecialiseerd in allerhande aardgas installaties, gasfles afvulinstallaties en keuring en onderhoud van deze installaties. De kennis en ervaring van Alltech op het gebied van aardgas als moderne brandstof is een mooie aanvulling op de activiteiten van Hamer.

Alltech Gas Solutions werkte de afgelopen jaren al regelmatig samen met Hamer en toen de mogelijkheid zich voordeed om de activiteiten van Alltech voort te zetten was de beslissing snel genomen.
Fons Jans eigenaar van de FOJA Groep: ‘Hiermee halen we veel nieuwe kennis over alternatieve brandstoffen binnen en leggen we een solide basis voor verdere uitbouw van de activiteiten van de FOJA Groep op het gebied van duurzame techniek en alternatieve brandstoffen zoals LPG, LNG en CNG’.

De activiteiten worden voortgezet onder de naam Alltech Gas Solutions vanuit de vestiging in Uden. De innige samenwerking met Hamer brengt veel nieuw werk en nieuwe kansen. Op dit moment zijn we hard op zoek naar nieuwe medewerkers om nieuwe projecten in goede banen te leiden.

*De FOJA Groep benadrukt dat er geen sprake is van een bedrijfsovername.