fbpx

Werkvoorbereider WTB

Mbo stage WTB/Mechatronica

De afdeling Installatietechniek realiseert alle technische installaties die nodig zijn in een gebouw of voor een proces. Denk hierbij aan werktuigbouw, klimaatbeheersing en alles op het gebied van elektra. Hierbij houden zij niet alleen rekening met de functionaliteit van de installaties, maar ook met het energieverbruik, de milieueisen, onderhoudskosten en de te verkrijgen subsidies. Voor deze afdeling zoeken we een Werkvoorbereider WTB.

Werkvoorbereider, iets voor jou?

Een echte spin in het web functie! Je ondersteunt de Projectleider werktuigbouw door het verrichten van alle voorbereidende en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de diverse technische projecten. Verder maak je planningen en calculaties voor meer- en minderwerk en je vraagt offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je bestelt materialen ten behoeve van de projecten werktuigbouw en zorgt voor de juiste en tijdige aflevering hiervan. In goed overleg organiseer je materieel en verzorg je het schetsmatig detaillontwerp van installatiedelen. Een leuke job met veel afwisseling.

Wat verwachten wij van jou?

 • Mbo-diploma bij voorkeur werktuigbouw
 • Gerichte werkervaring in het werkveld
 • Je hebt een klantgerichte uitstraling en een probleemoplossend vermogen
 • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in Apeldoorn of omgeving

Wat kun je van ons verwachten?

 • Zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie
 • Mooie afwisselende projecten
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

  Maak kennis met Hamer

  Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

  Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

  Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

  Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

  Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

  Interne doorstroommogelijkheden
  Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

  Interne opleidingen en trainingen
  Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

  Eigen vitaliteitsprogramma
  Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer mee aan je fitness abonnement.

  Interesse in deze vacature?

  Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

  Meer weten over deze vacature?

  Sandra Reumer
  Personeelsadviseur Werving & Selectie

  Interesse in Werkvoorbereider WTB?

  Meer weten over Werkvoorbereider WTB of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?