fbpx

Mbo stage WTB/Mechatronica

Mbo stage WTB/Mechatronica

Bij onze discipline WTB hebben we vanaf februari 2023 weer plaats voor een stagiair, voor het uitwerken en tekenen van technische installaties. Zowel 2D en 3D met diverse programmatuur. We hebben veel verschillende projecten en dat maakt dat geen dag hetzelfde is!

Wie ben jij?

De student die wij zoeken is enthousiast en gemotiveerd om praktijkervaring op te doen. Je draait mee in onze organisatie en werkt mee aan de projecten en dagelijkse werkzaamheden. Je hebt een flexibele werkhouding en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het uitwerken in 2D of 3D van leidingsystemen, tankinstallaties, plaatwerk of kleine constructies zijn. Uitgevoerd in staal, RVS of kunststof. Voornamelijk met de programma’s AutoCAD, Plant3D en Solidworks.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een opleiding mbo niveau 4 richting mechatronica of werktuigbouwkunde
  • Je hebt een flexibele werkhouding
  • Je werkt precies en bent kwaliteitsbewust

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
  • Eneen goede stagevergoeding
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een leerzame omgeving
  • Veel kennis en ervaring in een gedreven team

Maak kennis met Hamer

Wij zijn een SSB-erkend leerbedrijf. Om je goed te kunnen begeleiden krijg je naast een werkbegeleider (bedrijfsbegeleider) ook ondersteuning van een praktijkcoördinator. Wij vinden het belangrijk om onze stagiaires goed te begeleiden en ze een goede, veilige werkplek te bieden waar ze ook echt wat leren. De praktijkcoördinator zorgt voor goed contact tussen school, de werkbegeleider en de leerling. Ook regelt hij, indien nodig, aanvullende trainingen om bijvoorbeeld je VCA te halen.

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Heb je interesse?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking, daarin zullen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen over deze stageplek of om direct te solliciteren bel met Sonja Mooij op 055-5777200 of stuur een e-mail met je motivatie naar Sonja.Mooij@fojagroep.com.