fbpx

Adviseur Werving & Selectie

Hamer-Pand-Uden-

Ben jij Intercedent en toe aan een volgende stap? Dan is dit de kans voor jou!

Wij starten met onze 2e vestiging van Jans Uitzendbureau  in Uden. Hiervoor zoeken we een zelfstandige ondernemer, een Adviseur Werving & Selectie, die voor Hamer in Uden nieuwe collega’s gaat werven en vervolgens deze activiteiten uitbreidt voor externe relaties. Je krijgt hierin alle ondersteuning vanuit Jans Uitzendbureau in Apeldoorn. Jans Uitzendbureau is net als Hamer onderdeel van de FOJA Groep. De FOJA Groep is de moedermaatschappij van technisch totaalaanbieder Hamer, project- en inspectiespecialist ContrAll, bedrijfswagen- en maatwerkspecialist FBS en Jans Uitzendbureau.

Vind jij het leuk om te pionieren en Jans Uitzendbureau Uden op de kaart te zetten?

Dan nodigen wij je uit om zeker te reageren! In de functie van Adviseur Werving & Selectie ben jij de zelfstarter die alle registers opentrekt om Hamer Uden te voorzien van nieuwe collega’s. Je wordt hierbij ondersteunt door onze onze collega’s van Hamer in Uden en je krijgt alle benodigde ondersteuning van Jans Uitzendbureau Apeldoorn. Je bent actief in het benaderen van potentiële kandidaten en organiseert sollicitatiegesprekken. Daarnaast ben jij de netwerker die gemakkelijk contacten legt bij verschillende organisaties, zoals technische onderwijsinstellingen, UWV, lokale business clubs, etc. waardoor kandidaten ons bedrijf makkelijker weten te vinden en zich graag aan ons willen binden. Voor de toekomst willen we deze activiteiten verder uitdragen naar externe partijen vanuit Jans Uitzendbureau Uden, ook hierin zal je de kartrekker zijn.

Wat vragen wij van jou?

 • Mbo/hbo werk en denkniveau
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent een zelfstarter, initiatiefnemer, stressbestendig en kan goed prioriteiten stellen
 • Accuraat, besluitvaardig, communicatief sterk en je komt afspraken na
 • Daarnaast ben jij een plezierige collega om mee samen te werken
 • Je woont in Uden of omgeving

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling
 • Waar nodig, studiemogelijkheden, trainingen, persoonlijke ontwikkeling
 • 25 snipperdagen en 13 adv dagen

Maak kennis met ons

Bij de FOJA Groep werken ruim 450 gemotiveerde mensen aan energiezuinige en duurzame oplossingen voor hun klanten en een schonere wereld. De FOJA Groep zorgt voor coaching, training en onderwijs en schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan eens iets anders willen doen. Maar de FOJA Groep zorgt, samen met de personeelsvereniging van de aangesloten bedrijven ook voor ontspanning en vertier op zijn tijd. Zodat onze mensen tevreden en gelukkig zijn en lang bij ons blijven werken.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om meer te weten komen over werken bij Hamer/FOJA. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Kernwoorden: Communicatief, spin in ’t web, zelfstandig, klantgericht en flexibel.

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie