fbpx

Magazijnmedewerker

Magazijn medewerker

In Apeldoorn hebben we de afdeling Inkoop & Logistiek met een modern magazijn en een eigen gereedschapsservice. Voor het logistieke proces zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. 

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker zorg je samen met 14 collega’s voor het ontvangen, controleren, registreren, uitgeven, retourneren, distribueren en keuren (o.a. NEN 3140) van technische goederen en gereedschappen. Je bent flexibel en een plezierige collega in de omgang. Heb je geen logistieke achtergrond, maar wel aantoonbare werkervaring in een technische omgeving, ook dan komen we graag in contact met jou.

Vereiste ervaring en mentaliteit

 • Mbo diploma niveau 3 of 4
 • Tussen de 2 en 5 jaar ervaring in de logistieke sector bij voorkeur in een technische omgeving
 • In bezit van rijbewijs B
 • Affiniteit met installatie- en bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen
 • Een heftruck of reachtruck en VCA certificaat of je bent bereid deze te halen
 • Je woont in de omgeving van Apeldoorn en je bent fulltime beschikbaar

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Een uitstekend veiligheidsbeleid met goed gereedschap, kleding en beschermingsmiddelen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij de functie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan VCA basis veiligheidscertificaat hef- en reachtruck

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer mee aan je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie