fbpx

Junior Applicatiebeheerder

Junior Applicatiebeheerder 

De FOJA Groep, moederbedrijf van o.a. Hamer, is op zoek naar een Junior Applicatiebeheerder ter uitbreiding van de ICT-afdeling.

Wat ga je doen?

Jij bent degene die de gebruikers vraagstukken vanuit de organisatie kunt vertalen en omzetten in functionaliteiten en toepassingen. Als (Junior) Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de werking van de applicaties optimaal is. Hiervoor houd jij je bezig met het oplossen van problemen, het testen en doorvoeren van wijzigingen via een OTAP straat, het functioneel inrichten van applicaties en adviseren over verbeteringen. Je werkt veel samen met verschillende afdelingen/personen binnen de FOJA Groep maar ook met leveranciers, communicatie is dus heel belangrijk. De werkzaamheden zijn breed maar je staat er niet alleen voor!

Vereiste ervaring en mentaliteit

  • Een gerichte mbo-opleiding
  • Aantoonbare eerste werkervaring binnen dit kader
  • Een gestructureerde werkwijze, zowel zelfstandig als in teamverband en goede communicatieve vaardigheden
  • Een groot probleemoplossend vermogen
  • Je hebt een flexibele werkhouding m.b.t. werkzaamheden en werktijden.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling
  • 38 snipperdag (25 snipperdagen, 13 adv dagen)
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 4 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vak gerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer een deel van je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie
Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie