fbpx

Allround Monteur Hydrauliek

Vacature voorman hydrauliek

FOJA Bedrijfswagenservice (FBS) is een universele bedrijfsvoertuigengarage en valt, net als Hamer, onder de FOJA Groep. FBS levert maatwerk op het gebied van reparatie en onderhoud, keuringen, coating, hydrauliek, verhuur en verkoop voor alle merken en soorten bedrijfsvoertuigen. FBS is op zoek naar een Allround Monteur Hydrauliek.

Wat ga jij doen in deze functie?

In de functie van Allround Monteur Hydrauliek verricht je verschillende montage- en reparatiewerkzaamheden en periodieke keuringen aan bijvoorbeeld een autolaadkraan, hoogwerkers, heftrucks en grondverzetmachines. Je werkgebied is breed en omvat ook werk aan elektronische apparatuur, zoals computers, sensoren geautomatiseerde systemen, e.d. Je analyseert storingen en lost deze op. Je overlegt de werkzaamheden met de Montageleider van de afdeling Hydrauliek. Ook het aansturen van één of meerdere (hulp)monteurs is voor jou geen probleem.

Wie ben jij?

  • Mbo, richting werktuigbouw en eventueel elektronica
  • Rijbewijs B
  • Je hebt werkervaring met TIG, MIG, CO2, autogeen en/of elektrisch lassen
  • Je bent flexibel, je hebt de juiste inzet, je kan goed omgaan met werkdruk
  • Je bent een plezierige collega, komt afspraken na en je bent fulltime beschikbaar
  • Je woont in Apeldoorn of omgeving

Wat mag je ons verwachten?

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling
  • 25 snipperdagen en 13 adv dagen

Maak kennis met FBS

Het team van FBS bestaat uit ervaren bedrijfswagenmonteurs en specialisten die keuringen, onderhoud en nieuwbouw doen. Naast het onderhoud van elk merk en type (bedrijfs)wagen zijn ze ook HIAB-dealer. Ze leveren, keuren en onderhouden HIAB-kranen, kabel- en haaksystemen. Ook beschikken ze over een eigen spuiterij en een uitgebreide verhuurvloot bedrijfswagens.

FBS is onderdeel van de FOJA Groep. Bij de FOJA Groep werken ruim 450 gemotiveerde mensen aan energiezuinige en duurzame oplossingen voor hun klanten en een schonere wereld. De FOJA Groep zorgt voor coaching, training en onderwijs en schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan eens iets anders willen doen. Maar de FOJA Groep zorgt, samen met de personeelsvereniging van de aangesloten bedrijven, ook voor ontspanning en vertier op zijn tijd. Zodat onze mensen tevreden en gelukkig zijn en lang bij ons blijven werken.

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie

Interesse in Allround Monteur Hydrauliek?

Meer weten over Allround Monteur Hydrauliek of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?