fbpx

Projectleider met civiele achtergrond

De afdeling Projecten realiseert alle technische installaties die nodig zijn in een gebouw of voor een proces. Denk hierbij aan elektra, klimaatbeheersing, werktuigbouw en alles op het gebied van tankinstallaties & werkplaatsinrichtingen. Hierbij houden zij niet alleen rekening met de functionaliteit van de installaties, maar ook met het energieverbruik, de milieueisen, onderhoudskosten en de te verkrijgen subsidies. Voor de productgroep tankinstallaties & werkplaatsinrichtingen zijn wij op zoek naar een Allround Projectleider met civiele achtergrond maar ook affiniteit heeft met techniek.

Ben jij nu hoofduitvoerder of wil je verder opgeleid worden voor bovenstaande functie? Dan mag je ook zeker reageren.

Allround Projectleider Tankinstallaties & Werkplaatinrichtingen met civiele achtergrond

Jij bent iemand die het project van A tot Z begeleid en turn-key kan en gaat opleveren. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de werkvoorbereiding en de planning van diverse (bouwkundige)projecten. De financiële bewaking en het opnemen van meer-en minderwerk hoort hier ook bij. Je stuurt aan, coördineert en controleert de werkzaamheden van de monteurs op de werkvloer op de verschillende locaties. Waar nodig los je de problemen op, je draagt zorg voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zorgt voor een tevreden klant. Je weet collega’s te motiveren, te enthousiasmeren, houdt toolboxmeetingen en werkplekinspecties. Al met al een veelzijdige en uitdagende baan.

 Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een hbo-opleiding richting bouwkunde of techniek en/of werkervaring in vergelijkbare functie
 • Leiding geven is vanzelfsprekend
 • Accuraat, besluitvaardig en communicatief sterk
 • Je kan de klantenwens goed en juist vertalen in projectvoorstellen
 • Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn
 • Je bent een plezierige collega, komt afspraken na en je bent fulltime beschikbaar

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Afwisselende projecten bij verschillende diverse klanten
 • Er zijn meerdere mogelijkheden binnen onze organisatie om door te groeien en/of cursussen te volgen die aansluiten bij je werkzaamheden
 • Vrijheid in de uitoefening van de werkzaamheden
 • Een goede begeleiding in een enthousiast en professioneel team
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer een deel van je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie