fbpx

4-jarig jubileum samenwerking Hamer-Stokvis

Vier jaar geleden hebben Hamer en Stokvis Equipment de handen ineengeslagen. April 2012 startte onze samenwerking op het gebied van werkplaatstechniek. Stokvis levert en monteert hefbruggen, remmentestbanken, aircostations en hydraulische, diagnostische, emissietest-, en wielservice -apparatuur. Tevens verzorgt Stokvis de complete verkoop, installatie en de service- en onderhoudsactiviteiten van een project. Hamer is specialist op het gebied van olie- en vetapparatuur, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging – en inspectieputten en levert deze apparatuur aan Stokvis die deze vervolgens installeert op een project. De A-merken die Stokvis en Hamer, veelal exclusief voor de Nederlandse markt, voeren staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Door centrale coördinatie en één centraal aanspreekpunt ontstaat echte meerwaarde in werkplaatstotaalinrichting.


Arian van den Berg, Managing Director Stokvis Equipment B.V.:

“Toen Hamer en Stokvis Equipment / Stokvis Service in april 2012 een strategische samenwerking startten, was één ding al vrij snel duidelijk: hier is sprake van een team. Bedrijven met nagenoeg hetzelfde DNA, mensen die elkaar begrijpen en naadloos aanvoelen, klantgericht denken en dezelfde taal spreken. Want hoeveel mooie plannen en scenario’s je ook bedenkt, (h)echte samenwerking is gebouwd op mensen die met elkaar samen het verschil willen maken, pas dan kun je spreken van succes. En ondanks het feit dat het aantal nieuwbouw projecten de afgelopen jaren sterk is afgenomen door de ontwikkelingen in de automotive sector, kijken we terug op een zeer geslaagde samenwerking en vele mooie projecten die we met elkaar hebben opgeleverd. Onze strategische samenwerking staat nog steeds als een huis, een prestatie om trots op te zijn in de roerige tijd waarin we leven. Mede uit naam van alle Stokvis medewerkers wil ik alle Hamer medewerkers bedanken voor de fijne samenwerking en hoop dat we er nog vele mooie jaren aan vast mogen knopen.”


EQUIPVAK 31 met t/m 2 juni 2016
Hamer en Stokvis vormen een dijk van een team, dat is wel duidelijk. Daarom bemannen we gezamenlijk een stand op de EQUIPVAK 2016: een nieuwe vakbeurs voor equipment, carwash & tools. De EQUIPVAK 2016 vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer van 31 met t/m 2 juni. Met onze ruime stand van maar liefst 400 m2 zijn we zowel in de hal als op het overdekte buitenterrein te vinden.

We blikken met een goed gevoel terug op vier jaar samenwerking tussen Hamer en Stokvis Equipment. Samen hopen wij nog een heleboel werkplaatsen te bouwen, uit te breiden en te renoveren.

Arian van den Berg (Stokvis Equipment) en Fons Jans (Hamer) - 2012

Arian van den Berg (Stokvis Equipment) en Fons Jans (Hamer) – 2012


Banner EQUIPVAK-horizontaal-diap