fbpx

200e Shell Recharge snellaadpaal bij Shell Hellevliet

Vrijdag 4 maart was het feest bij Shell Hellevliet. Toen werd namelijk de 200e Shell Recharge snellader in Nederland feestelijk in gebruik genomen. Hamer heeft ruim 60% van de 200 snelladers geplaatst en voor een flink deel daarvan ook alle voorzieningen om de laders heen gerealiseerd.

Dat betekend dat we voor ruim 60 snelladers niet alleen de laders geïnstalleerd hebben maar ook de trafo’s/powerunits geplaatst en de aanleg van de bekabeling tussen de trafo’s en de laadpalen verzorgd. Omdat veel laadpalen niet onder de bekende Shell-luifel staan hebben we ook lichtmasten en aanrijbeveiliging geplaatst. Ook het civiele werk, de parkeerplekken en de markering is door ons uitgevoerd of onder onze vlag uitgevoerd.

Als technisch dienstverlener willen we onze klanten, en dus ook Shell, zoveel mogelijk ontzorgen. Als verantwoordelijke voor de totale uitvoering van dit project hebben we ons dan ook ingespannen om het project kwalitatief, op tijd én veilig, conform de Shell veiligheidsregels, uit te voeren. Na oplevering van het complete Shell Recharge netwerk in Nederland hebben we ook de opdracht voor het jaarlijks onderhoud en het oplossen van eventuele storingen.