fbpx

10 Jaar Haspeltechniek. Dat vieren we natuurlijk samen met onze dealers!

Gisteren vierde Haspeltechniek, onderdeel van Hamer Direct, haar 10-jarig bestaan.
Aan het eind van de dag was een feestelijke 10 Jaar Haspeltechniek jubileum BBQ, waar alle dealers en relaties van Haspeltechniek voor uitgenodigd waren. We mochten ons verheugen in een goede opkomst en de bezoekers vermaakten zich opperbest.

Hoogtepunt van de avond was, naast de uitstekende BBQ zelf, de toespraak van Jan Bunskoeke, initiator en drijvende kracht achter de afdeling Haspeltechniek. En Jan zou Jan niet zijn als hij geen bijzondere verrassing voor de aanwezigen in petto had. Uit de hoge hoed toverde Jan een, geheel in 10 jaar Haspeltechniekstijl, gewrapte Audi. Deze Audi maakt de komende tijd reclame voor Haspeltechniek op de Nederlandse wegen. Een opvallende verschijning die de naamsbekendheid van Haspeltechniek in Nederland zeker zal vergroten.

10 Jaar Haspeltechniek.
Wat 10 jaar geleden begon als een kleine afdeling, die 600 haspels per jaar verkocht, is nu een belangrijke pijler van Hamer Direct waar jaarlijks ruim 11.000 Haspels via 120 dealers hun weg naar de Nederlandse en Belgische afnemers vinden.  Vooral de industrie (2/3 van de afzet) en de automotive branche (1/3) zijn grote afnemers.  Haspeltechniek is anno 2019 marktleider in Nederland en blijft groeien. Mede door het aanboren van nieuwe afzetgebieden zoals bijvoorbeeld de scheepvaart en hydrauliek.