fbpx

Met FOJA brommers kiek’n in Oldebroek

Beste collega’s,

Op tweede paasdag wordt in Oldebroek het Dutch Masters of Motorcross georganiseerd. Tijdens dit mooie motorcross evenement zal het deelnemersveld voor een groot deel bestaan uit wereldtoppers en EK-rijders, met hopelijk de regerend wereldkampioen MXGP Jeffrey Herlings ook aan de start. FOJA medewerkers mogen hierbij aanwezig zijn!

Het evenement vindt plaats op maandag 18 april en duurt ongeveer van 08.30 uur tot 17.00 uur.
Op de locatie zal de Hamer racetrailer klaar staan voor ons voor een gezellig praatje en een drankje. Je krijgt hier een bandje om drinken te halen bij de racetrailer. Bij de overige tentjes zul je zelf moeten betalen.

Gedurende de dag zijn er diverse races te bekijken in verschillende klassen en kun je het terrein verkennen. Ook zijn er verschillende eettentjes aanwezig voor de nodige versnaperingen.

Het voorlopige programma (definitief tijdschema volgt nog op de website van de Dutch Master of Motorcross):

  • 08:30/09:00 uur start trainingen
  • 11:30/12:00 uur start wedstrijden
  • 17:00 uur einde wedstrijden

Alle FOJA medewerkers die zich aanmelden mogen gratis naar binnen. Ook FOJA kinderen tot 18 jaar mogen gratis mee naar binnen. Daarnaast mag iedere collega één introducee opgeven en meenemen, deze kan tegen een gereduceerd tarief van € 20,00 mee naar dit evenement.

Betaling voor de introducee kan contant gedaan worden bij Melvin Brandwacht (hij zit in Apeldoorn op kantoor op de afdeling Hamer Projecten/Sprinklerafdeling). Het parkeren voor ons is ook gratis (één auto), hiervoor krijg je een aparte kaart toegestuurd die je moet meenemen naar Oldebroek. Op vertoon hiervan mag je gratis parkeren bij Publiek Parkeren.

Meer informatie over dit evenement vind je terug op op de website van Dutch Master of Motorcross.

Voor vragen kun je contact opnemen met de personeelsvereniging via personeelsvereniging@fojagroep.com.

Namens de personeelsvereniging,

Gerben Roelofs
Melvin Brandwacht
Yvonne Streppel
Peter Klein Kranenbarg
Elise Lentink
Bart Wekking

 

Aanmelden kan tot en met 10 april via onderstaand formulier: