fbpx

Met FOJA brommers kiek’n in Oldebroek

Op Tweede Pinksterdag (29 mei) wordt in Oldebroek de finale van het Dutch Masters of Motorcross georganiseerd. Tijdens dit mooie motorcross evenement zal het deelnemersveld voor een groot deel bestaan uit wereldtoppers en EK-rijders, met wereldkampioen MXGP Jeffrey Herlings ook aan de start. Dit jaar is het extra spannend omdat het de finale dag is, dit is voor de rijders de laatste kans om kampioen te worden. Aan het eind van de dag worden dus ook alle kampioenen gehuldigd. FOJA Medewerkers mogen hierbij aanwezig zijn!

Het evenement vindt plaats op maandag 29 mei en duurt ongeveer van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op het evenemententerrein is een plek voor ons gereserveerd waar je gezellig een praatje kan maken en een drankje of snack kan halen (je krijgt hiervoor een bandje, die kan je ook op deze plek afhalen). Bij de overige eet en drink tentjes zal je zelf moeten betalen. Gedurende de dag zijn er verschillende races te bekijken in diverse klassen en kun je het terrein verkennen.

Het voorlopige programma (definitief tijdschema volgt nog op de website van de Dutch Master of Motorcross):

  • 08:30/09:00 uur start trainingen
  • 11:30/12:00 uur start wedstrijden
  • 17:00 uur einde wedstrijden
Ga je ook mee?

Alle FOJA Medewerkers die zich aanmelden mogen gratis naar binnen. Kinderen (<18 jaar) van de collega’s mogen ook gratis naar binnen.
Iedere collega mag een introducee meenemen, deze kan tegen een gereduceerd tarief van €20,00 mee naar de Dutch Masters of Motorcross.

Betalen introducé
Betalen voor de introducé dient contant te gebeuren bij Melvin Brandwacht (hij zit op kantoor van Hamer Apeldoorn op de sprinkler afdeling).
Het parkeren is ook gratis (een auto) per aanmelding, hiervoor krijg je een aparte kaart toegestuurd welke meegenomen moet worden naar Oldebroek. Parkeren kan bij Publiek Parkeren.

Meer informatie over het evenement vind je terug op:
https://dutchmastersofmotocross.nl/kalender/

Voor vragen kan je kun je contact opnemen met de personeelsvereniging: personeelsvereniging@fojagroep.com

Namens de personeelsvereniging,

Melvin Brandwacht
Robert Jelle Visch
Peter Klein Kranenbarg
Elise Lentink
Bart Wekking

Aanmelden kan tot en met 21 mei via het onderstaand formulier: