Ledenvergadering 2017

← Vorige

Notulen Ledenvergadering 2017

24 februari 2017 17:00 uur

1. Opening

Maarten opent de vergadering, heet iedereen welkom en neemt de agenda van vandaag door.

2. Samenstelling bestuur

Samenstelling van het bestuur is wat veranderd. De vertrekkende leden zijn Annemiek, Melanie en Alex. De nieuwe leden zijn Yvonne, Peter en Vera.

3. Financieel

Financiële deel wordt besproken. Totale uitgaven aan activiteiten in 2016 was
€16.741,50. Er wordt door een aantal mensen aangegeven dat het bowlen wel een redelijke kostenpost is van het afgelopen jaar, maar dat dit ook zeker wel de moeite waard was. Op dit moment nog €8.075,02 van vorig jaar in kas.

4. Evaluatie activiteiten 2016

Afgelopen jaar het jaar begonnen met paaseieren zoeken op zaterdag 19-3. Ongeveer 40 kinderen gingen op zoek naar het gouden ei. Daarna werd traditioneel het eieren gooien gehouden. Het was een geslaagde activiteit en de kinderen vonden het leuk en hebben genoten. De winnaars van afgelopen jaar worden besproken:

Winnaars eieren zoeken                               Winnaars eieren gooien

0-4 Robin Visch                                            1. Renaldo en Nina Schrave            15 meter
5-7 Luc van Diessen                                    2. Bart en Sterre Luyten                   12 meter
8-10 Chris Hassink                                      3. Marcel en Luc van Diessen          10,75 meter

Op 16-4 was de visdag bij ’t Smallert in Emst. Geen grote opkomst, totaal 14 deelnemers. De winnaar van 2015 deed niet mee dus kansen voor de andere deelnemers. Erik Groeneveld won met 13 vissen. Op de tweede plaats kwam Peter Buitenhuis met 11 vissen en de gedeelde derde plek was voor Martin Veldkamp en Herman Balk met 4 vissen.

Op 27 mei gekart in Apeldoorn aan de Vlijtseweg. E-karten was eens een keer iets anders. Eerst een kwalificatie ronde, waarna de 10 snelsten naar de finale gingen. Naast het karten kon er ook via de computer geraced worden en was er tijd voor een hapje en een drankje. De winnaars van het E-karten waren: 1. Nick Buitenhuis, 2. Roy Zeilmaker
3. Onno Adding.

Ieder jaar op de laatste zondag van september is de fietstocht. Ook afgelopen jaar weer erg mooi weer gehad. Zo’n 80 deelnemers vertrokken van Landgoed Klarenbeek. Frans Damen had een mooie fietstocht uitgezet vanaf Klarenbeek, richting weg van Empe en Tonden en weer terug naar Klarenbeek. De route was ongeveer 30 km met onderweg twee stops zodat iedereen bij kon tanken. Tevens waren er onderweg een aantal vragen om te beantwoorden. De winnaars hiervan waren: 1. Familie Bonekamp, 2. Familie Hietland en 3. Familie Roeterd. Na de fietstocht gegeten bij restaurant Landgoed Klarenbeek. Goed eten en een mooie locatie geeft Fons aan. Ook een route uitgezet voor mountainbikers. Deze zijn onder leiding van Henri Ververs het bos in gegaan richting Beekbergen en Hoenderloo. Ook zij zijn geëindigd in Klarenbeek. Verschillende eettentjes met Italiaans, Japans en Amerikaans eten. Geslaagde dag! Vond iedereen.

De bingo afgelopen jaar vond plaats op 29 oktober bij Hamer met ongeveer 70 deelnemers. Het thema was opnieuw Après-ski. De bingo werd gespeeld in 9 rondes. Eerst voor het bovenste rijtje, dan de onderste en dan een volle kaart. Er werd gespeeld voor de hoofdprijs van € 330,00 welke werd gewonnen door Marcel Endendijk.

Sinterklaas kwam dit jaar op 26 november bij Hamer, er waren zo’n 70 kinderen. Dit jaar geen film, maar gekozen om wat anders te doen. Sinterklaas was onderweg met de Dakar auto, maar door het harde rijden had hij de cadeautjes onderweg verloren. De kinderen werden in drie groepen verdeeld (op leeftijd) om met de zwarte pieten over het terrein en door het hele pand te zoeken naar de cadeaus. Kinderen vonden het leuk en dat is het belangrijkste. Na het vinden van de cadeaus kon het uitdelen beginnen en konden de kinderen daarna op de foto met Sinterklaas.

De bowling avond op 9 december heeft redelijk wat gekost, maar was het waard. Ruim 100 man deed hieraan mee in Apeldoorn. Vooraf was er een buffet wat goed smaakte en aanwezigen geven aan dat het goed was. De winnaars van het bowlen worden benoemd:
Winaars mannen                                          Winnaars vrouwen
1. Onno Adding         204 punten               1. Sabine van Asselt                         104 punten
2. Joran Tellegen      149 punten               2. Yvonne Streppel               94 punten (strike)
3. Frans Damen        148 punten               3. Inge van Buuren              94 punten

Na het bowlen was er een afterparty met DJ Chiel. Iedereen heeft zich vermaakt. Eén van mooiste activiteiten afgelopen tijd. Er was veel animo dus als PV zijnde heb je ook het idee dat je het goed doet en de mensen het leuk vinden. Doordat iedereen was ingedeeld in teams en door elkaar was gezet spreek je collega’s die je anders niet ziet/spreekt/kent. Leuk en weer eens wat anders. Aanwezigen stemmen hiermee in!

5. Activiteiten 2017

Planning van activiteiten voor komend jaar wordt doorgenomen:

Dit jaar wordt opnieuw gestart met het paaseieren zoeken. Staat gepland voor 8 april in het Orderbos. De uitnodigingen komen er volgende week aan.

De fietstocht staat gepland voor 24 september.

Voor de bingo wordt nog een datum bepaald. Misschien weer een Après-ski bingo of traditioneel de Kerstbingo. Dit wordt nog bepaald.

Sinterklaas komt op 25 november bij Hamer.

Dan wordt er nog gekeken naar een activiteit voor in het voorjaar/najaar. Er zijn al een aantal ideeën voor twee activiteiten, maar Maarten geeft aan dat ideeën en suggesties altijd welkom zijn.