fbpx

Brandstof

Hamer is al jaren specialist in brandstoffen. Wij bieden een zeer breed en uitgebreid dienstenpakket. Zo verzorgen wij de aanleg en brandbeveiliging van brandstofdepots, tankinstallaties en de bouw van complete (turnkey) tankstations. Eén partner die het hele traject voor u kan verzorgen; van ontwerp, vergunningsaanvraag, sanering, bouw, installatie en inrichting.

De aanleg van tankinstallaties,  complete tankstations of een brandstofdepot is uitdagend werk waarbij we innovatieve technieken en producten gebruiken en waar veiligheid, milieu en creativiteit in combinatie met een strakke tijdsplanning de belangrijkste factoren zijn. Werk dat uitstekend past bij onze gemotiveerde en goed opgeleide mensen. Doordat wij al onze technische installatieactiviteiten (en kennis) geïntegreerd hebben in één productgroep zijn onze klanten verzekerd van adequate oplossingen. Doordat wij werken voor alle grote spelers in de brandstof en olie zijn we gewend aan het werken volgens strikte veiligheidsregels en -protocollen.

Bij brandstof wordt vaak gedacht aan de fossiele brandstoffen diesel en benzine. Bij Hamer zijn we ook gespecialiseerd in de aanleg van installaties voor alternatieve brandstoffen zoals waterstof en LNG. Ook het aanleggen van elektrische laadapparatuur behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Voor de brandstofmarkt bieden wij de volgende diensten:

Brandstofinstallaties

Forecourt

Tankshop

Onderhoud, inspectie, keuring en certificering