fbpx

Maak kennis met FOJA Bedrijfswagenservice (FBS)

FOJA Bedrijfswagenservice (FBS) is een universele bedrijfsvoertuigengarage en valt, net als Hamer, onder de FOJA Groep. FBS levert maatwerk op het gebied van reparatie en onderhoud, keuringen, coating, hydrauliek, verhuur en verkoop voor alle merken en soorten bedrijfsvoertuigen. 

Het team van FBS bestaat uit ervaren bedrijfswagenmonteurs en specialisten die keuringen, onderhoud en nieuwbouw doen. Naast het onderhoud van elk merk en type (bedrijfs)wagen zijn ze ook Hiab-dealer. Ze leveren, keuren en onderhouden Hiab-kranen, kabel- en haaksystemen. Ook beschikken ze over een eigen spuiterij en een uitgebreide verhuurvloot bedrijfswagens.

FBS is onderdeel van de FOJA Groep. Bij de FOJA Groep werken ruim 450 gemotiveerde mensen aan energiezuinige en duurzame oplossingen voor hun klanten en een schonere wereld. De FOJA Groep zorgt voor coaching, training en onderwijs en schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan eens iets anders willen doen. Maar de FOJA Groep zorgt, samen met de personeelsvereniging van de aangesloten bedrijven, ook voor ontspanning en vertier op zijn tijd. Zodat onze mensen tevreden en gelukkig zijn en lang bij ons blijven werken.

Bekijk de vacatures

Vacature voorman hydrauliek

Voorman Hydrauliek

Vacature Voorbewerker leerling spuiter

Voorbewerker/leerling Spuiter

Vacatures hulpmonteur-HIAB-Verreikkranen

Hulpmonteur opbouw Hiab verreik-kranen

Allround-1e-monteur-bedrijfswagens

Allround Eerste Monteur Bedrijfswagens

Koffie?

Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen over deze vacature bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie