fbpx

Maak kennis met Christiaan, Voorman Elektrotechniek!

Christiaan de Boer

Christaan is sinds 2003 in dienst bij Hamer. Hij is begonnen als Hulpmonteur en inmiddels is hij Voorman Elektrotechniek (ELK).

Welke opleiding(en) heb je gevolgd?

Ik ben begonnen met de opleiding MSI (Monteur Sterkstroom Installaties). Dit was  een deeltijdopleiding waarbij ik 4 dagen werkte bij Hamer en 1 dag naar school ging. Hierna heb ik verschillende cursussen gevolgd die op dat moment goed pasten bij mijn werkzaamheden, zoals Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties, Meet en Regeltechniek, NEN 3140 en NEN 1010.

Hoe blijf je up-to-date?

Door het uitvoeren van verschillende werkzaamheden blijf ik mijzelf ontwikkelen maar ook door het volgen van cursussen.

Wat vind je leuk en uitdagend bij Hamer?

Hamer pakt alles aan, dat houdt het werk uitdagend. Je komt van alles tegen op je werk en wat ik ook leuk vind is de klussen waar je van begin tot eind bij betrokken bent. We zijn vaak als eerste op een project en gaan als laatste weer weg. Daarnaast krijg je bij Hamer ook veel verantwoordelijkheid en vertrouwen en krijg je de kans om zelf mee te denken met de projecten.

Kan je iets vertellen over je afdeling?

Ondanks dat Hamer 500 medewerkers heeft is het echt een familiebedrijf. Iedereen staat voor elkaar klaar, dat merk je ook op onze afdeling. Je krijgt ruimte om door te groeien en om cursussen te volgen. Maar ook gezelligheid vind ik belangrijk! Er worden regelmatig leuke feestjes georganiseerd.

Waar werk je op dit moment aan?

Op dit moment ben ik aan het werk bij een datacenter in Groningen. Hier zijn we verantwoordelijk voor de complete elektrische en waterzijdige installatie. Een fantastisch project om aan te werken!

Wat zijn de belangrijkste competenties die je nodig hebt?

Je moet flexibel zijn en goed kunnen samenwerken. Ook is het belangrijk om klantgericht te zijn, dus meedenken om tot de beste oplossing voor de klant te komen. Ook oog voor detail is erg belangrijk.

Is er iets wat veel mensen niet weten over jouw functie?

Veel mensen denken vaak dat we alleen maar lampen ophangen, maar daar klopt natuurlijk niks van! Gelukkig komt er veel meer bij kijken.

Waarom zou iemand als Voorman bij ons moeten komen werken?

Als je van uitdaging, afwisseling en gezelligheid houdt, dan is werken bij Hamer ook wel wat voor jou!

Net als Christiaan ook werken bij Hamer?

Klik hier voor al onze vacatures

Christiaan de Boer