fbpx

Geef je carrière een vliegende start met een toffe startersfunctie

Hoera! Je examens zitten er op en je gaat op zoek naar je eerste baan. Bij Hamer helpen we je om je carrière een vliegende start te geven, met een toffe startersfunctie. Of je nou precies weet wat je wilt of dat je nog aan het oriënteren bent? Bij Hamer zit je goed!

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 450 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

De typische Hamer medewerker

Bij Hamer werken mensen met zeer uiteenlopende kwaliteiten. De een is receptionist, de ander servicemedewerker, weer een ander monteur of programmeur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De rode draad is dat we allemaal betrokken zijn en van aanpakken weten. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn, daarom geven we bij Hamer ook regelmatig feestjes die uitbundig gevierd worden. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden

Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen

Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau.

Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma

Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaald Hamer 50% van je fitness abonnement.

Wij hebben de startersfunctie van je dromen!

Spreekt dit je aan? Zoek jij een toffe startersfunctie met veel vrijheid en mogelijkheden om te groeien en carrière te maken? Dan zit je goed bij Hamer!
Voor de onderstaande richtingen hebben we startersfuncties beschikbaar! Laat je gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouw & Metaal
  • Installatie- & Koudetechniek
  • Engineering/Mechatronica
  • Automotive
  • Transport & Logistiek

Laat hier je gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Heb je vragen? Sandra of Peter-Bart helpt je graag verder.

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie