fbpx

Haspeltechniek

Haspeltechniek levert een zeer breed assortiment haspels voor vrijwel iedere toepassing. Ontworpen voor de praktijk: veelzijdig, ergonomisch, doelmatig en veilig. De bediening en de manier waarop een haspel wordt ingezet, is medebepalend voor de uiteindelijk te kiezen techniek.

Veelzijdig

Bij hand- en veerbediening zijn de locatie en plaatsingsmogelijkheden van onze haspels zeer veelzijdig. En bij elektrische of hydraulische aandrijving is de keuze en slanglengte van onze haspels vrijwel onbeperkt.

Doelmatig

Dit gaat wat ons betreft hand in hand met duurzaamheid. Liggen er op uw werkplekken losliggende kabels of slangen met alle risico’s van dien, dan komt dit zowel de productiviteit als de duurzaamheid niet ten goede. Met als gevolg procesverstoring, materiaalschade en productieverlies.

Veilig en ergonomisch

De belangrijkste factoren voor de keuze van uw haspels. Een zorgvuldig uitgekozen haspel en locatie verbeteren de veiligheid op en rond de werkplek.
Onze haspels en de techniek daaromheen vindt haar weg naar de eindgebruikers via dealernetwerken, wederverkopers en ODM. Op onze website vindt u een selectie van ± 1.300 haspels uit ons zeer uitgebreide programma. Met de haspelselector selecteert u in een paar stappen de meest geschikte haspels voor uw toepassing. Ons haspeldealernetwerk heeft landelijke dekking dus er is altijd wel een dealer bij u in de buurt. Speciale aanvragen worden door deskundige en ervaren medewerkers behandeld en maatwerk besteden we uit bij de meest geschikte producent.

Bezoek de website van Haspeltechniek