fbpx

Geef je carrière een vliegende start met een toffe startersfunctie

Hoera! Je examens zitten er (bijna) op en je gaat op zoek naar je eerste baan. Bij Hamer helpen we je om je carrière een vliegende start te geven, met een toffe startersfunctie. Of je nou precies weet wat je wilt of dat je nog aan het oriënteren bent? Bij Hamer zit je goed!

Hamer is totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en België en hebben ruim 450 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We zijn een echt familiebedrijf waar de mens centraal staat. Onze directeur Fons Jans kent iedereen bij voornaam en als er wat is, kun je altijd bij hem terecht.

De typische Hamer medewerker

Bij Hamer werken mensen met zeer uiteenlopende kwaliteiten. De een is receptionist, de ander servicemedewerker, weer een ander monteur of programmeur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De rode draad is dat we allemaal betrokken zijn en van aanpakken weten. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn, daarom geven we bij Hamer ook regelmatig feestjes die uitbundig gevierd worden. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Veel vrijheid en volop carrière mogelijkheden

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt. Die zelfstandigheid moet je echter wel aan kunnen. Zowel vakinhoudelijk als qua persoonlijkheid. Het feit dat we als bedrijf in beweging zijn, schept ook veel kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan eens iets anders willen doen.

FOJA Food Plaza

Ons bedrijfsrestaurant heet FOJA Food Plaza. Het is een plek waar onze medewerkers graag komen, er wordt gepraat, gelachen en iedereen geniet van heerlijke broodjes, verse salades en andere producten. Het menu wisselt dagelijks! Van broodje bal tot soep van de dag en van broodje rookworst tot beenham.

Wij hebben de startersfunctie van je dromen!

Spreekt dit je aan? Zoek jij een toffe startersfunctie met veel vrijheid en mogelijkheden om te groeien en carrière te maken? Dan zit je goed bij Hamer!
Voor de onderstaande richtingen hebben we startersfuncties beschikbaar! Laat je gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Mbo niveau 2 en 3

 • Elektrotechniek
 • Werktuigbouw & Metaal
 • Installatie- & Koudetechniek
 • Engineering/Mechatronica
 • Automotive
 • Transport & Logistiek

Mbo niveau 4

 • Engineering/Mechatronica
 • Elektrotechniek
 • Metaal en Metalektro
 • Installatie- & Koudetechniek
 • Automotive

Hbo afgerond?

Heb je een hbo-opleiding afgerond? Wij zouden het tof vinden als je bij ons aan de slag gaat! Klik hier voor informatie over hbo startersfuncties.

Direct reageren

Geef je carrière een vliegende start met een toffe startersfunctie bij Hamer!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Heb je vragen? Sandra of Peter-Bart helpt je graag verder.

  Sandra Reumer
  Personeelsadviseur Werving & Selectie
  Peter-Bart Wernink
  Adviseur Werving & Selectie