fbpx

Werktuigbouw

Veel van onze projecten vragen om unieke elementen die per project verschillen. Dit soort maatwerk gebeurt bij Hamer intern. Op de afdeling Werktuigbouwkunde werken projectleiders, engineers en lassers nauw samen aan kwalitatieve, duurzame en innovatieve oplossingen. Onze ervaren engineers ontwerpen de elementen die nodig zijn. Deze worden vervolgens gefabriceerd in onze eigen werkplaats van 1000m2. Onze projectleiders zorgen voor een soepel verloop en strakke deadlines.

Projectspecifieke elementen

Voor veel van de projecten die wij uitvoeren voor onze opdrachtgevers is geen standaardoplossing voorhanden en maken we zelf unieke elementen op maat. Deze elementen worden in onze werkplaats in Apeldoorn ontworpen en gefabriceerd. Doordat we in onze werkplaats niet beperkt worden door ruimte, kunnen we grote prefab installaties bouwen. Dit installeren onze monteurs vervolgens bij de opdrachtgever op locatie. Door zoveel mogelijk te fabriceren in onze eigen werkplaats worden de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever zo min mogelijk belast.

Werktuigbouwkundige installaties

Naast de projectspecifieke ontwerpen, worden ook compleet op maat gemaakte installaties ontworpen en gefabriceerd. Een voorbeeld van een op maat gemaakte installatie is een lekbak ten behoeve van een IBC. Deze wordt op maat gemaakt voor de klant en eventueel in onze eigen spuiterij in de gewenste (bedrijfs)kleur gespoten.

Doordat wij het gehele proces van ontwerp tot en met realisatie intern kunnen uitvoeren en hiervoor geen hulp van andere partijen hoeven in te schakelen, kunnen wij onze op maat gemaakte producten tegen een scherpe prijs aanbieden.

Wilt u meer informatie over werktuigbouwkundige oplossingen?

Richard Beekman
Commercieel Technisch Adviseur