fbpx

Werkplaatsinrichting

werkplaatsinrichting

Hamer biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van werkplaatsinrichting.  Naast een adviserende rol, kunnen we ook de rol van uitvoerder op ons nemen. Hamer heeft al vele kleine en grote projecten turnkey opgeleverd waarbij het complete ontwerp en de montage van de werkplaats door ons is gerealiseerd.

We kunnen u alle materialen leveren die nodig zijn voor het effectief en efficiënt uitvoeren van werkzaamheden. Ons werk stopt niet bij de installatie van uw werkplaatsinrichting. Onze afdeling Service & Onderhoud staat 24/7 voor u klaar. Deze monteurs zijn gespecialiseerd in het snel oplossen van elk probleem.

Advies voor uw werkplaatsinrichting

Hamer heeft voor verscheidene opdrachtgevers een complete werkplaatsinrichting ontworpen en geïnstalleerd. De ervaring die we met de realisatie van deze projecten hebben opgedaan, delen we graag met u zodat het ontwerp van uw werkplaats optimaal is.

Complete realisatie

Onze dienstverlening stopt niet bij het advies. Onze specialisten kunnen u voorzien van een complete werkplaatsinrichting. Samen met u gaan wij aan de slag met de realisatie van de inrichting van uw werkplaats of garage. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de werkplaats is aangepast op uw manier van werken en aan uw wensen. Onze monteurs gaan vervolgens aan de hand van de bouwtekening voor u aan het werk en zorgen voor de complete montage van uw werkplaats.

Levering benodigdheden werkplaats

Wilt u zelf uw werkplaats inrichten? Is er iets aan vervanging toe? Of wilt u uw huidige werkplaats uitbreiden? Hamer heeft een eigen verkoopafdeling (Hamer Direct) die alle benodigdheden voor een werkplaats kan leveren. Een vervangend onderdeel is hierdoor snel en gemakkelijk te bestellen. Maar ook een complete nieuwe installatie, die u zelf wilt installeren, kan worden geleverd.

Service & Onderhoud

Na ons advies voor, of de realisatie van uw werkplaats houdt ons dienstenpakket niet op. Onze medewerkers van de afdeling Service, Onderhoud en Technisch beheer staan zeven dagen per week, dag en nacht voor u klaar om uw probleem op te lossen.

Wilt u meer informatie over werkplaatsinrichting?

Gert Oskam
Technisch accountmanager NL