fbpx

Service, Onderhoud & Technisch Beheer

Natuurlijk doen wij de service, het onderhoud en de wettelijke inspecties aan de technische installaties die we geïnstalleerd hebben. Wie anders kan dit beter dan de installateur die de installatie heeft ontworpen en geïnstalleerd. Maar daar blijft het niet bij. We onderhouden ook technische installaties die we niet zelf geïnstalleerd hebben en kunnen uw complete technisch facilitair beheer verzorgen. Om dit op een kwalitatieve en effectieve manier te kunnen doen, zijn we vergaand geautomatiseerd en hebben we een servicecentrum waar onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaan. Ons state of the art automatiseringssysteem geeft transparant inzicht in de actuele status en exploitatiekosten van uw technische bedrijfsmiddelen.

Snelle en adequate service door:

  • 24/7 Servicecentrum
  • Service & Onderhoudsportal met eigen app
  • Facilitair Management
  • Uitstekend opgeleide servicemonteurs
  • Uitgebreid wagenpark met kwaliteitsgereedschap
  • Monteurs met servicetablets
  • Veiligheid op de eerste plaats

24/7 Servicecentrum

Ons centrale servicecentrum staat in Apeldoorn. Hier nemen onze ervaren medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week uw melding aan. Zij proberen calamiteiten direct telefonisch op te lossen en plannen, in overleg met u, het benodigde service- en onderhoudswerk in.

Service en onderhoudsportal met eigen app

Via onze service- en onderhoudsportal heeft u inzage in uw (online) documenten, de voortgang van onderhoud, werkbonnen, inspectie- en onderhoudsrapporten, contracten en afgesloten meldingen. Met onze Hamer app kunt u alle informatie ook op uw tablet of smartphone raadplegen. Aan de hand van de onderhoudsdata in onze systemen maken wij analyses waarmee we storingen zo veel mogelijk proberen voor te zijn. De Hamer app is nu gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store.

Facilitair Management

Wij kunnen het complete technisch facilitair beheer van bijvoorbeeld uw datacenter, tankstation of fabriek op ons nemen. Daarbij geeft ons automatiseringssysteem transparant inzicht in de actuele status en exploitatiekosten van uw technische bedrijfsmiddelen.

Uitstekend opgeleide, gecertificeerde servicemonteurs

Wij hebben allround service- en onderhoudsmonteurs, maar ook echte specialisten. Ze zijn allemaal ervaren en goed opgeleid. Regelmatig vindt bijscholing plaats zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste materialen, installaties en werkmethoden. Onze monteurs hebben de beschikking over uitstekend geoutilleerde servicewagens speciaal ingericht voor hun werkzaamheden.

Veiligheid voorop

Hamer streeft veiligheid op het hoogste niveau na. We werken volgens de hoogste normen en eisen en zijn VCA** gecertificeerd.

Storing melden? Klik hier of bel naar 055 577 722 2.

Hans Winterman
Directeur Service & Onderhoud
Berry Kranenburg
Berry Kranenburg
Commercieel Manager Service & Onderhoud