fbpx

Omkleuren benzinestations

Merkidentiteit is belangrijk voor retailers. Het is het visuele visitekaartje van het merk en zorgt voor herkenning door de doelgroep. Hamer is sinds 1985 gespecialiseerd in het omkleuren van benzinestations. We noemen dat Retail Visual Identity (RVI).

Individueel of complete ketens

Wij kleuren zowel individuele benzinestations als complete ketens om. We brengen de complete huisstijl aan op het voorplein, in de vorm van prijs-monoliths, bebording en tankeilanden en geven het exterieur en interieur van uw shop de gewenste uitstraling.  Hierbij ontzorgen wij u desgewenst volledig. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten zoveel mogelijk doorgang vinden en dat uw klanten zo min mogelijk last van de rebranding hebben.

Hamer voert al sinds 1985 omkleuringen van benzinestations uit. We hebben daar veel ervaring mee. Vrijwel alle disciplines die nodig zijn om een compleet tankstation om te kleuren hebben we in eigen  huis.  Daardoor kunnen we een compleet station binnen 5 werkdagen omkleuren. Al op de eerste werkdag kunnen uw klanten zien wat de nieuwe naam en/of uitstraling wordt. De benodigde huisstijlmaterialen kunt u aanleveren maar wij kunnen ze ook voor u maken. Als u meerdere locaties heeft garanderen wij een consistente merkidentiteit op al uw locaties.

Niet alleen visueel

Naast visueel, kunnen we uw benzinestation(s) ook technisch onderhanden nemen. Denk daarbij aan keuringen verrichten, elektra, leidingen, ondergrondse tanks, pompeilanden, pompen en straatwerk refurbishen of compleet vernieuwen. Maar ook een compleet nieuwe luifel plaatsen is dagelijkse kost voor onze monteurs. .

Hamer is dé partner in Retail Branding voor benzinestations in de Benelux. Wij zijn niet voor niets compleet in techniek!

Wilt u meer informatie over het omkleuren van benzinestations?

Meindert Jansen
Operationeel Directeur

Interesse in Omkleuren benzinestations?

Meer weten over Omkleuren benzinestations of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?