fbpx

Klimaatbeheersing

De klimaatbeheersing op kantoor is vaak ergernis nummer 1 onder werknemers. Niet alleen een zorgt een goed klimaatsysteem voor een hogere tevredenheid, het zorgt ook voor een goed werkklimaat voor minder ziekte/verzuim en betere prestaties op de werkvloer. Hamer biedt twee soorten klimaatbeheersingssystemen. Aan de ene kant installeren wij de klimaatbeheersing voor kantoren en/of werkruimtes en aan de andere kant klimaatbeheersing voor datacenters en serverruimtes. Beide systemen zijn in grote lijnen hetzelfde en dienen hetzelfde doel: het zo aangenaam mogelijk maken voor de mens, en in het geval van een datacenter, de machine.

Klimaatbeheersing kantoor

Een aangenaam werk-/verblijfsklimaat zorgt voor een hogere tevredenheid van uw werknemers, en klanten/gasten. Deze personen staan dan ook centraal bij de keuze van het soort klimaatbeheersing voor kantoor. Een goed klimaatsysteem zorgt voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid. Daarnaast weert het onaangename geurtjes en houdt het de lucht fris en van hoge kwaliteit.

Klimaatbeheersingssystemen datacenter

De klimaatbeheersing van datacenters vraagt om andere specificaties dan een installatie voor kantoor of verblijfsruimte. Een goede koeling zorgt voor een stabiele temperatuur en luchtvochtigheid waardoor servers en andere elektronische apparatuur stabiel kunnen draaien.

Uniek aan Hamer is dat wij naast de klimaatbeheersing voor uw datacenter ook alle randzaken kunnen leveren. Zo kunnen wij de gehele elektrische installatie op ons nemen met de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals het beheer op afstand. Om de gevoelige data te beschermen bieden we brandveiligheidsoplossingen voor datacenters. We kunnen zelfs de noodstroominstallatie leveren en installeren. U hebt aan één partner genoeg.

Advies, realisatie en onderhoud

Bij Hamer bent u bij het juiste adres voor advies, realisatie, service en onderhoud van uw klimaatbeheersing. We installeren regelmatig nieuwe systemen in nieuwbouw en bestaande gebouwen of upgraden bestaande systemen om aan de constant vernieuwende wet- en regelgeving te voldoen. De continuïteit van uw werkzaamheden staat hierbij voorop.

Duurzame klimaatbeheersing

We werken met de nieuwste technieken op het gebied van duurzame klimaatbeheersing die energie op een zo efficiënt mogelijke manier benutten. Zo kunnen we bijvoorbeeld warmtepompen installeren die bestaande warmte uit processen gebruiken ter verwarming van kantoor of datacenter. Door een opeenstapeling van duurzame technieken te gebruiken, heeft Hamer voor KPN in Eindhoven meegewerkt aan het eerste CO2 neutrale datacenter van Nederland. Deze technieken voor duurzame klimaatbeheersing zijn ook toe te passen op kantoor of andere verblijfsruimten.

Meer informatie over klimaatbeheersing?

Meindert Jansen
Operationeel Directeur