fbpx

Installatietechniek

Hamer heeft jarenlange ervaring in de breedste zin van installatietechniek. Deze brede technische kennis zetten wij dagelijks in bij onze opdrachtgevers waardoor wij het totale pakket kunnen aanbieden. U hebt slechts één partner nodig die alle installaties kan ontwerpen, installeren en onderhouden. Ons doel is onze opdrachtgevers in het gehele traject zoveel mogelijk ontzorgen.

Totaalaanbieder in installatietechniek

Hamer is met ruim 500 medewerkers al lang geen traditioneel installatiebedrijf meer. Sinds 1938 is het bedrijf uitgegroeid tot totaalaanbieder in de techniek met vele expertises. Door de krachten van de verschillende expertises te bundelen, zijn we als geen ander in staat met de klant mee te denken en een mooie installatie neer te zetten.

Doordat we alle noodzakelijke expertise en middelen in eigen beheer hebben, kunnen we daadkrachtig te werk gaan waardoor onze opdrachtgevers zo min mogelijk last hebben van onze aanwezigheid. Hamer heeft een grote fabricagehal waar veel elementen van een installatie kunnen worden geprefabriceerd. Deze manier van werken scheelt tijd bij de daadwerkelijke installatie omdat de elementen slechts geïnstalleerd moeten worden. Hierdoor worden de bedrijfsprocessen van onze klanten zo min mogelijk belemmerd of beïnvloed door onze aanwezigheid. Door een daadkrachtige dienst te verlenen ontzorgen wij onze klanten.

Ontwerp, advies, en installatie

Of het nu gaat om een relatief eenvoudige installatie of een multidisciplinaire oplossing in ontwerp en uitvoering, u mag van ons innovatieve en duurzame oplossingen verwachten met kwaliteitsproducten en dienstverlening.

Service, onderhoud & technisch beheer

Na het installeren van de technische installatie houdt ons werk niet op. Want wie anders dan de installateur die de installatie heeft ontworpen en geïnstalleerd, is beter in staat deze te onderhouden. Maar daar blijft het niet bij. We onderhouden ook technische installaties die we niet zelf geïnstalleerd hebben en kunnen uw complete technisch facilitair beheer verzorgen.

Meer informatie over installatietechniek?

Meindert Jansen
Operationeel Directeur