fbpx

Aanvullende benodigdheden

U hebt uw keuze gemaakt, u wilt een IBC of een tank huren of kopen. Naast de IBC of de tank zijn vaak ook aanvullende benodigdheden nodig. Dit is afhankelijk van wat er op de locatie aanwezig is en wat niet. Is er 12,24 of 230 V aanwezig voor de voeding van een tank? 12/24 volt voeding wordt over het algemeen vanuit een voertuig betrokken en voor een pompset van 230V voeding is een lokale stroomvoorziening noodzakelijk.

Deze lokale stroomvoorziening moet van voldoende capaciteit en afgezekerd zijn. Ook dient er een aarding aanwezig te zijn in de voedingsbron. Wenst u de vloeistof te meten dan zal er een volumemeter geplaatst moeten zijn bij de pompset. Alle pompset in het verhuurtraject van de IBC verhuur zijn voorzien van een digitale vloeistofmeter.

Uniek meetsysteem en trackingsysteem

Al onze IBC’s zijn voorzien van een uniek meetsysteem en trackingsysteem. Deze kan tegen meerprijs geactiveerd worden, waardoor u dagelijks een update krijgt van het vloeistofniveau in de IBC. Via de website kunt u zien waar de IBC zich bevindt. De locatie toont tot 50 meter nauwkeuring dus altijd binnen het zichtveld van de gebruiker of brandstofleverancier. Bijkomend voordeel is dat de IBC ook te traceren is bij een mogelijke ontvreemding. Via het trackingsysteem is te volgen waar de IBC zich bevindt.

Jan Bunskoeke
Verkoopdirecteur Hamer Direct & Haspeltechniek