fbpx

Elektrische installaties

Elektrisch systeem

In de utiliteitsbouw (kantoren, zorg, onderwijs en openbare gebouwen) komt een steeds groter wordende veelzijdigheid aan elektrische installaties voor. Denk bijvoorbeeld aan voedingssystemen, telefoon-en datasystemen, inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, toegangscontrole, camerasystemen, bliksembeveiliging en regelinstallaties voor de klimaatbeheersing.

Al deze elektrische installaties worden door ons ontworpen en geïnstalleerd. Wij houden rekening met energieverbruik en duurzaamheid naast natuurlijk functionaliteit en gewenste uitstraling. Elke installatie vraagt om specifieke kennis die wij u kunnen bieden. Eén aanspreekpunt, dat werkt wel zo prettig en efficiënt.

Beheer op afstand

Hamer biedt de mogelijkheid om de status van uw installaties op afstand te beheren en te monitoren. Dit zorgt niet alleen voor een stukje gemak, maar is ook beter voor het milieu en u kunt uw tijd beter en efficiënter benutten.

Voorkom uitval, laat tijdig onderhouden

Naast het ontwerpen en aanleggen van elektrische installaties is onze afdeling Service, Onderhoud & Technisch Beheer gespecialiseerd in het onderhoud van uw elektriciteitsnetwerk en elektrische installaties. Door de data te analyseren, kunnen onze specialisten de onderhoudsfrequentie precies afsluiten op uw installatie. Zo worden storingen zoveel mogelijk voor gebleven en komt uw continuïteit zo min mogelijk in gevaar.

Noodstroomoplossingen voor elektrische installaties

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een storing plaatsvindt. Of de oorzaak nou intern of extern is, wij bieden de oplossing met een noodstroomvoorziening. We kunnen de complete voorziening leveren door onze expertises Brandstof, Elektra en Werktuigbouwkunde samen te laten werken. Zo komt er een installatie te staan die op maat gemaakt is om aan de specifieke behoeften van uw elektrische installatie te voldoen. Onder andere RedBee heeft onze expertise ingeschakeld om hun data te beschermen tegen de uitval het elektranetwerk.

Meer informatie over elektrische installaties?

Meindert Jansen
Operationeel Directeur