fbpx

Referenties

VDR Bouwgroep

Trots op het behaalde resultaat

“Bij de bouw van het indrukwekkende vrieshuis voor Aviko, is de sprinklerinstallatie één van de cruciale onderdelen van de totaalinstallatie. Tijdens de leveranciersselectie wist Hamer zich te onderscheiden met zijn aanpak en voorstel. Mede dankzij de positieve referentie van Aviko, waar Hamer al diverse werkzaamheden voor verricht, heeft VDR Bouwgroep de opdracht gegund aan de firma Hamer.

Hoewel VDR Bouwgroep en de firma Hamer nog niet eerder met elkaar projecten hadden gerealiseerd, kijken we terug op een succesvolle samenwerking. VDR is onder de indruk van de positieve en coöperatieve werkwijze van Hamer. Tijdens de uitwerking en optimalisatie van het ontwerp van de sprinklerinstallaties, toonde Hamer veelvuldig zijn expertise, onder aanvoering van projectleider Mark Verhelst. Hierdoor werd snel geschakeld en konden de juiste bouwkundige voorzieningen eenvoudig worden opgenomen. Ook de afstemming met de door derden uitgevoerde brandmeldinstallatie en het verkrijgen van de keuringscertificaten, is door Hamer op een uitermate correcte manier uitgevoerd.

VDR Bouwgroep heeft deze coöperatieve wijze van samenwerken als zeer positief ervaren. Zowel tijdens de engineering en voorbereiding, als tijdens de uitvoeringsfase. Wij danken de firma Hamer voor deze prettige samenwerking en zijn trots op het gezamenlijk behaalde resultaat.”

Bennie List – Projectleider
Hendrik Sleurink – Uitvoerder

NorthC

“Een automatisch brandblussysteem is binnen de datacenters van NorthC een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Op de locatie in Aalsmeer hebben we gekozen voor de installatie van een watermistsysteem door Hamer. In het hele gebouw zijn kilometers aan blusleidingen aangebracht, zowel in de technische ruimtes als in de computerzalen. Hiermee creëren we maximale bedrijfszekerheid voor onze klanten.

Het werken in een operationeel datacenter is lastig en uitdagend. Hamer heeft ons vertrouwen hiervoor de juiste partij te zijn. De medewerkers van Hamer verplaatsen zich goed in de behoefte en wensen van de klant. De no-nonsense mentaliteit, het vakmanschap van de monteurs en de flexibele instelling zijn daarnaast belangrijke punten, waarmee Hamer het verschil maakt.

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en onze samenwerking.”

Hugo Lakerveld – Projectmanager bij NorthC

Rouwmaat Groenlo

“Hamer is  voor Rouwmaat een partner die voor ons het totale pakket van brandpreventie, sprinkler onderhoud en inbraakbeveiliging voor haar rekening neemt. Zowel voor onderhoud, certificering, reparatie alsmede nazorg is Hamer een partij waar je op kunt bouwen. Korte lijnen, snelle reactie en door  een aanspreekpunt makkelijk te communiceren.”

Stef Tuinte – Bedrijfsleider

Theater Orpheus Apeldoorn

“Begin 2019 is de firma Hamer begonnen met het onderhouden van onze sprinklerinstallatie. De eerste contacten waren gelijk goed, korte lijnen en duidelijke afspraken. Je merkt aan alles dat er veel ervaring is en geeft een goed gevoel. Onze sprinklerinstallatie is enorm belangrijk voor de veiligheid van onze medewerkers, bezoekers en cast en crew van de 320 voorstellingen die we per jaar hebben. Naast de voorstellingen zijn er ook met regelmaat congressen in het gebouw een goede afstemming voor het onderhoud is daarom essentieel. Ook daarin stelt Hamer zich zeer flexibel op. Kortom een betrouwbare partner uit Apeldoorn.”

Gert Mulder – Manager facilitair theater Orpheus

Wibra

“Met Hamer zijn wij ongelooflijk blij, daar men met ons meedenkt in het onderhoud/vervanging/uitbreiding van onze sprinkler/BMI en watervoorziening.”

Wouter van den Hoorn