fbpx

Brandstofoplossingen

Brandstofoplossingen

Hamer is al jaren toonaangevend specialist op het gebied van brandstofoplossingen. De aanleg van tankinstallaties en bouw van complete (turnkey) tankstations behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Van ontwerp, vergunningaanvraag, sanering, bouw en installatie tot inrichting, maar ook service en onderhoud.

Hamer levert brandstofoplossingen voor alle gangbare brandstoffen, alternatieve brandstoffen, AdBlue, Liquid Natural Gas (LNG), Compressed Natural Gas (CNG) en waterstof. Ook installeren wij laadpalen en snellaadpalen voor elektrisch aangedreven voertuigen.

De aanleg van een tankinstallatie of een compleet tankstation is uitdagend werk waarbij we voortdurend innovatieve technieken en producten gebruiken en waar kwaliteit, veiligheid en milieu in combinatie met een strakke tijdplanning de belangrijkste factoren zijn. Werk dat uitstekend past bij onze gemotiveerde en goed opgeleide mensen. Doordat wij al onze technische installatieactiviteiten (en kennis) geïntegreerd hebben in één productgroep zijn onze klanten verzekerd van discipline overstijgende en adequate oplossingen.

Bovengrondse of ondergrondse tankinstallatie

Hamer levert zowel boven- als ondergrondse tankinstallaties. Voor tankstations en vloeistofafgifte-installaties realiseren wij meestal ondergrondse installaties. Voor ‘thuistankers’ zoals transportondernemers en agrarische ondernemingen vanwege flexibiliteit overwegingen en snelheid vaak bovengrondse tankinstallaties. Klik hier voor meer informatie over boven- en ondergrondse tanks.

Brandstofdepot

Naast de installatie van tanks voor tankstations, transportbedrijven en de agrarische sector, bouwt Hamer ook brandstofdepots. Naast de aanleg van de brandstoftechnische installaties kunnen wij een brandstofdepot ook voorzien van brandbestrijding. We zijn gespecialiseerd in blusschuiminstallaties voor onder andere brandstofdepots. U kunt hier meer lezen over brandbestrijding.

Meer informatie over brandstofoplossingen?

Richard Kruse
Technisch accountmanager NL
Gert Remeysen
Vestigingsmanager Hamer BE/LUX
Paul Eggen Bedrijfsleider Hamer Zuid
Paul Eggen
Bedrijfsleider Hamer Zuid