fbpx

Wayne brandstofpompen

Wayne Helix brandstofpompen

Hamer is exclusief distributeur van Wayne brandstofpompen voor tankstations in Nederland, België en Luxemburg. Wayne en Hamer zijn partners sinds 2012.
Wayne heeft kantoren op vijf continenten, productielocaties in vier werelddelen en duizenden werknemers wereldwijd. Wayne staat bekend om het combineren van geavanceerde technologie met functionele, onderhoudsvriendelijke vormgeving. Zo is Wayne de toonaangevende leverancier geworden van geïntegreerde oplossingen voor de brandstofsector.

Wayne is grotendeels verantwoordelijk voor de innovaties die bijdragen aan het uiterlijk en de functionaliteit van het moderne tankstation. Wayne Fueling Systems behoort tot de topmerken op het gebied van brandstofpompen in de wereld.

In de Benelux passen wij de Helix brandstofpompen van Wayne toe. Deze pompen kunnen alle soorten brandstof die in de Benelux beschikbaar zijn verwerken.

Wayne Helix brandstofpompen voor tankstations is de eerste familie brandstofpompen die overal ter wereld toegepast kunnen worden. Zij combineren een intelligent design met geavanceerde technologie, veiligheid en betrouwbaarheid.
Wayne Helix brandstofpompen vertegenwoordigen het beste van alles dat Wayne te bieden heeft. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen ter wereld en zijn ontwikkeld om aan de steeds hogere eisen van alle gebruikers in de 145 landen waar Wayne vertegenwoordigd is te voldoen.
Helix pompen kunnen voorzien worden van state-of-the-art (contactloze)betaalterminals, multimedia schermen en remote monitor systemen.

Installatie
Hamer installeert Wayne brandstofpompen voor tankstations voornamelijk op tankstations waar ze visueel, maar ook qua betrouwbaarheid en mogelijkheden uitstekend tot hun recht komen.

Service en onderhoud
Naast verkoop en installatie van Wayne brandstofpompen voor tankstations doet Hamer ook de service en het onderhoud aan deze pompen in Nederland, België en Luxemburg.

Kijk voor meer informatie over brandstofpompen en toebehoren op: Boven- en ondergrondse brandstoftanks, Brandstofoplossingen, IBC en Tankverhuur

Gert Remeysen
Manager Belux Hamer België
Jorden Bouwman
Commercieel Medewerker Hamer Noord
Meindert Jansen
Operationeel Directeur
Richard Kruse
Commercieel medewerker Hamer Apeldoorn

Interesse in Wayne brandstofpompen voor benzinestations?

Meer weten over Wayne brandstofpompen voor benzinestations of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?