fbpx

Petrotec brandstofpompen voor benzinestations

INDUSTRIAL LINE                            RETAIL LINE                                  AdBlue LINE                                         LPG LINE

Hamer vertegenwoordigd Petrotec in de BeNeLux

Petrotec brandstofpompen bestaan sinds 1985 en zijn het visitekaartje van de Petrotec Groep. Petrotec brandstofpompen worden in eigen fabrieken geproduceerd en blinken uit door hun vooruitstrevende technologie, duurzaamheid en kwaliteit.

De uitgebreide configuratiemogelijkheden maken het mogelijk om aan vrijwel elke klanteis te voldoen. Daarop voortbouwend heeft Petrotec een aantal dedicated productlijnen ontwikkeld: Industrieel, Retail, AdBlue en LPG.

De innovatieve en functionele technologie samen met het attractieve design, de waardevastheid en flexibiliteit hebben er voor gezorgd dat Petrotec een van de grootste producenten van geïntegreerde producten voor de brandstofsector ter wereld is.

Petrotec Progress Retail line

In de Benelux passen wij op tankstations de Petrotec Progress Retail Line veelvuldig toe. Deze brandstofpompen kunnen alle soorten brandstof die in de Benelux beschikbaar zijn verwerken. Ze hebben een elegant, compact design waardoor ze meehelpen uw “forecourt” een aantrekkelijke, moderne uitstraling te geven. Alle Retail Line modellen bieden naast uitstekende prestaties, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie een geweldige gebruikerservaring voor uw klanten.

Download hier de Petrotec Progress Retail Line brochure

Service en onderhoud

Naast verkoop en installatie van Petrotec brandstofpompen voor tankstations doet Hamer ook de service en het onderhoud aan deze pompen in Nederland, België en Luxemburg.
Kijk voor meer informatie over brandstofpompen en toebehoren op: boven- en ondergrondse brandstoftanks, brandstofoplossingen of IBC en tankverhuur.

 

Meindert Jansen
Operationeel Directeur
Paul Eggen Bedrijfsleider Hamer Zuid
Paul Eggen
Bedrijfsleider Hamer Zuid
Gert Remeysen
Vestigingsmanager Hamer BE/LUX

Interesse in Petrotec brandstofpompen?

Meer weten over Petrotec brandstofpompen of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?