fbpx

Startersfuncties

Startersfunctie

Het is zover! Je bent geslaagd en dus ga je op zoek naar je eerste baan. Bij Hamer helpen we je om je carrière een vliegende start te geven, met een toffe startersfunctie. Of je nou al precies weet wat je wilt of nog aan het oriënteren bent, bij Hamer zit je goed.

Wil jij?

  • Je technische skills verder ontwikkelen;
  • Een goed salaris verdienen;
  • Fijne collega’s en een prettige werksfeer.

Uitdagende opdrachtgevers

Hamer is een brede technische organisatie, wat inhoud dat we voor ieder wat wils hebben. We ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z. Dat wordt gewaardeerd en we groeien hard. Dat schept ook mooie kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Mocht je nog niet precies weten wat je wilt, ontdek dan wat jou het beste ligt en wat je het leukst vindt.
We werken regelmatig voor grote merken zoals Shell, Total, BP, McDonald’s en KPN.

Verschillende startersfuncties

Bekijk hieronder de verschillende startersfuncties en solliciteer direct. Staat er momenteel geen vacature tussen. Stuur dan een e-mail naar Sandra Reumer met je cv want wie weet hebben we toch wat voor je! Je kunt Sandra ook bellen op 055 577 72 00 voor meer informatie over een startersfunctie.

(Hulp)monteur Brandstoftechniek

Vestiging: Uden | Afdeling: Brandstof & Werkplaatstechniek

Vanuit onze vestigingen in Apeldoorn, Assen en Uden wordt met name gewerkt voor de afdeling Brandstoftechniek. Voor deze vestigingen zoeken we een (Hulp) Monteur Brandstoftechniek

Bekijk de vacature

 

(Hulp)monteur HVAC

Vestiging: Apeldoorn, Assen en Uden | Afdeling: Installatietechniek

De afdeling Installatietechniek realiseert alle technische installaties die nodig zijn in een gebouw of voor een proces. Denk hierbij aan elektra, klimaatbeheersing en alles op het gebied van werktuigbouw. 

Bekijk de vacature

 

Elektromonteurs die willen doorgroeien

Vestiging: Apeldoorn, Assen en Uden | Afdeling: Brandstoftechniek

Ben jij een (aankomend) elektromonteur en wil je doorgroeien of je verder specialiseren? Daar hebben wij binnen onze organisatie alle mogelijkheden en ruimte voor. 

Bekijk de vacature

 

Voorbewerker leerling Spuiter

Vestiging: Apeldoorn | Afdeling: FOJA Bedrijfswagenservice

FOJA Bedrijfswagenservice (FBS) is een universele bedrijfsvoertuigengarage en valt, net als Hamer, onder de FOJA Groep. FBS levert maatwerk op het gebied van reparatie en onderhoud, keuringen, coating, hydrauliek, verhuur en verkoop voor alle merken en soorten bedrijfsvoertuigen. 

Bekijk de vacature

 

Sleutelaars die een vak willen leren

Vestiging: Apeldoorn, Assen en Uden

Voor diverse afdelingen zijn we op zoek naar mensen die willen sleutelen en graag een vak willen leren. Jongeren die met hun handen willen werken en niet bang zijn om aan te pakken!

Bekijk de vacature

 

Meer weten over deze vacatures?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie