fbpx

Bij-/vakantiebaan

Bij-/vakantiebaan €15,00* per uur

Ben jij op zoek naar een bij-/vakantiebaan waar je verschil kan maken en die goed staat op je CV? Dan hebben wij de plek voor jou! Bij Hamer zijn we opzoek naar jongeren, studenten en schoolverlaters die ons 2 dagen in de week of vaker kunnen ondersteunen bij diverse werkzaamheden.
*afhankelijk functie en ervaring

Hamer is een familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden. Klik hier om meer te lezen over werken bij Hamer.

Wat ga je doen?
Voor de afdeling Service & Onderhoud zoeken we jongeren die het leuk vinden om afwisselend werk te doen en mee te draaien in onze organisatie. Het ene moment help je monteurs met een vraagstuk, zorg je dat ze de juiste spullen meenemen en het andere moment verwerk je data uit onze systemen of help je een collega met administratieve taken. Daarnaast vind je het ook leuk om mee te denken als je ziet dat een proces beter of anders kan. We staan namelijk open voor nieuwe inzichten!

Wie zoeken we?

  • Minimaal 2 dagen in de week beschikbaar (meer in overleg)
  • Student mbo, hbo of wo
  • Affiniteit met techniek is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk
  • Je houdt van afwisseling en kunt je makkelijk aanpassen aan verschillende situaties.

Vakantiewerk Magazijn €15,00* per uur

Een goed betaalde vakantiebaan in de logistiek! Ben jij aan het sparen voor de mooiste sneakers, festival kaartjes, een geweldige vakantie of wil je gewoon lekker geld
verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken jongeren die ons team logistiek komen versterken!*afhankelijk functie en ervaring

Wat ga je doen?
In ons magazijn sta je nooit stil! Er is altijd wat te doen of het nu het verwerken van inkomende goederen is, het klaarzetten/maken van uitgaande orders met de handscanners of het tellen van de inventaris. Er is genoeg te doen! Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden liggen tussen 06.00 en 18.00 uur. In overleg word je ingepland. Je bent twee of meer dagen per week beschikbaar.
*afhankelijk functie en ervaring

Heb je nog vragen of wil je direct reageren?

Reageren kan via onderstaande formulier of stuur een appje naar Danika op 0647911396.
Of kom naar onze INLOOPMIDDAG op woensdag 21 juni van 15.00 – 19.00 uur.
Tijdens de inloopmiddag kun je direct met een van onze medewerkers in gesprek om kennis te maken en te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aanmelden hiervoor is niet verplicht maar vinden we wel prettig. Ook dit kan via onderstaand formulier.