fbpx

Banenmarkt zaterdag 27 januari 2024

Banenmarkt 27 januari

Op zaterdag 27 januari 2024 openen we onze deuren voor iedereen met interesse in techniek. Of je nu wel of geen technische achtergrond hebt, een zij-instromer bent, net van school komt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe baan – iedereen is welkom!

Tijdens onze banenmarkt vertellen we je graag over verschillende openstaande vacatures. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je rond te leiden door ons bedrijf, waardoor je de kans krijgt om kennis te maken met onze expertises. We vertellen graag over ons werk en de mogelijkheden die Hamer te bieden heeft. Voor meer informatie over werken bij Hamer kun je ook hier klikken.

Hamer is een totaalaanbieder in de techniek. We werken voor diverse merken zoals Shell en Total, datacenters zoals NorthC, OpenText, Equinix, KPN, NEP, Dataplace, RedBee media en vele andere opdrachtgevers. Onze expertises variëren van brandstofoplossingen, brandveiligheid, elektrische installaties, klimaatbeheersing en duurzame techniek. We hebben vacatures voor iedereen met interesse in techniek, van Monteur Brandstoftechniek tot Commercieel Medewerker Inkoop, Voorman HVAC, Elektromonteur, Projectleider Werktuigbouw tot Service.

Hamer Banenmarkt
Zaterdag 27 januari 2024
09.00 uur – 13.00 uur
Stadhoudersmolenweg 23, Apeldoorn

Bekijk onze bedrijfsfilm Hamer in RTL Transportwereld

Medewerkers aan het woord
Ontdek wat onze medewerkers te zeggen hebben over hun ervaringen bij Hamer. Ze delen graag zelf waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Meld je aan via het onderstaande formulier
Om de planning van gesprekken en rondleidingen soepel te laten verlopen, vragen we je om je aan te melden via het onderstaande formulier voor onze banenmarkt. Als je niet in staat bent om naar de banenmarkt te komen maar wel graag meer informatie wilt over werken bij Hamer, vermeld dan in het opmerkingenveld van het formulier dat je graag teruggebeld wilt worden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.