fbpx

Hamer banenmarkt zaterdag 21 januari 2023

Of je nou wel of geen technische achtergrond hebt, zij-instromer bent, schoolverlater of gewoon op zoek bent naar een nieuwe baan, op zaterdag 21 januari 2023 openen we onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek en op zoek is naar een leuke nieuwe baan.

We hebben veel openstaande vacatures waarover we je tijdens onze banenmarkt graag over informeren. Ook staan onze enthousiaste medewerkers klaar om je rond te leiden door ons bedrijf.  Ze vertellen je dan graag over hun werk, de vele mogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden die Hamer biedt. Je kan ook hier klikken om meer te weten te komen over werken bij Hamer.

Hamer is totaalaanbieder in de techniek. We werken voor diverse merken zoals Shell en Total, datacenters zoals NorthC, OpenText, Equinix, NEP, RedBee media en vele andere opdrachtgevers. In totaal hebben wij 17 expertisegebieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan brandstofinstallaties, noodstroomvoorzieningen, brandblusinstallaties, elektrische installaties en klimaatbeheersingssystemen. We hebben vacatures voor iedereen met interesse in techniek. Van Monteur Brandstoftechniek tot Commercieel Medewerker Inkoop of Voorman HVAC en van Elektromonteur tot Projectleider Werktuigbouw of Service .

Hamer banenmarkt
Zaterdag 21 januari 2023
van 09.00 uur – 13.00 uur
Stadhoudersmolenweg 23, Apeldoorn

Bekijk onze bedrijfsfilm Hamer in RTL Transportwereld

Medewerkers aan het woord
Onze medewerkers vertellen je graag zelf waarom het zo leuk is om bij Hamer te werken.

Meld je aan met onderstaand formulier

In verband met de planning van gesprekken en rondleidingen verzoeken we je via onderstaand formulier aan te melden voor onze banenmarkt.
Kun je niet naar de banenmarkt komen, maar wil je wel graag meer informatie over werken bij Hamer? Zet dan in het opmerkingenveld van onderstaand formulier dat je teruggebeld wilt worden. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.