Een nieuwe entree voor Hamer Apeldoorn!

← Vorige

Categorie: Algemeen

Bij het hoofdkantoor van Hamer in Apeldoorn is de gehele entree veranderd. Met een prachtig resultaat. Want als we het doen, dan doen we het goed bij Hamer!

De gehele entree is vergroot waardoor de hal nu vier meter breed is. Hierin staat een mooie en ruim opgezette zithoek voor onze bezoekers. Daarnaast zijn de wanden gemaakt van glazen panelen zodat het zicht vanaf de entree tot achter in de FOJA Plaza reikt.

Niet alleen de wanden in de hal zijn van glazen panelen gemaakt. Ook het secretariaat en de twee vergaderruimtes naast de entree zijn voorzien van dezelfde panelen. Hierdoor krijgt het geheel een geweldige lichtinval en een openheid die voor Hamer als bedrijf zo kenmerkend is.

Met deze verbouwing en nieuwe uitstraling van de ontvangstruimte is Hamer helemaal klaar voor de toekomst.