fbpx

Nu ook tanken met de Alfapass

De Alfapass is een mifare RFID toegangscontrolepas die gebruikt wordt door ongeveer 30.000 havenarbeiders, chauffeurs en leveranciers in de havens van Antwerpen en Zeebrugge. Hamer heeft samen met Sterkens Security NV een nieuwe toepassing voor de Alfapass bedacht. Vanaf heden is het ook mogelijk met de Alfapass te tanken. Groot voordeel hiervan is dat bedrijven met een tankinstallatie geen badges of tankkaarten meer hoeven te verdelen en dat, door de goede organisatie achter deze pas, alle gegevens altijd up-to-date zijn. De eigenaar van de tankinstallatie kan zelf flexibel beheren wie, waar, welk product mag tanken.

Intensieve samenwerking

In een gedreven samenwerking met Sterkens Security heeft Hamer een geïntegreerde oplossing uitgewerkt voor Hectronic tankregistratiesystemen en bijbehorende software. Een aanpassing in de
software maakt het mogelijk dat de Alfapass bij elke onderneming met een Hectronic tankregistratiesysteem gebruikt kan worden.

Cuypers vorkliften in de Antwerpse haven is de eerste gebruiker van deze nieuwe toepassing van deze pas!

Meer weten over de Alfapass?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem contact op met Matthijs Peeraer. U kunt Matthijs ook bereiken op telefoonnummer +32 3 722 16 05.